Over coaching

Kom weer in je kracht!

Als coach ben ik ‘fiercely kind’. Ik stel vragen om je aan het denken te zetten (en daar schijn ik heel goed in te zijn), ik gebruik mijn intuïtie en ik geef je in het moment terug wat ik je hoor zeggen en zie doen. Dat is soms ongemakkelijk en confronterend, maar het is altijd effectief. En uiteindelijk doe ik dit vooral omdat ik jou gun om te groeien en in je kracht te komen. Want anderen helpen groeien, is een van mijn drijfveren. Elk gesprek is anders want we bekijken in het moment wat nodig is om te komen waar jij wilt zijn. En er mag trouwens ook best gelachen worden. Graag zelfs!

Wat is Co-Active coaching?

Co-Active coaching is wereldwijd bekend en erkend. Simpel uitgelegd gaat de Co-Active coach ervan uit dat jij van nature creatief, vindingrijk en compleet bent. Dus je komt zelf tot de oplossing. De coaching richt zich op jou als persoon en dus niet op jouw probleem of onderwerp alleen. We coachen jou, zodat je zelf het probleem op kunt lossen. We helpen je te transformeren door in te spelen op wat in het moment gebeurt, ‘dansen in dit moment’. Hoe we dat doen is door als coach te luisteren, vragen te stellen en goed te luisteren naar wat onze intuïtie ons vertelt.

Gratis eerste coaching gesprek

Spreekt dit je aan? Een eerste kennismaking met mij als coach en met Co-Active coaching is vrijblijvend en gratis. Neem contact op en we plannen een afspraak voor een testgesprek. Dat kan in omgeving Amsterdam of online en als je wilt ook telefonisch. Ik spreek Nederlands en Engels op professioneel niveau.

Netwerk van coaches

Ben ik niet de coach voor jou dan kan ik je voorstellen aan een van de coaches met wie ik nauw samenwerk. Alle coaches zijn Co-Active opgeleid en hebben jarenlange ervaring vanuit HR, advies of leiderschapsrollen in corporate werkomgevingen, dus je bent in goede handen.